Ferien er over..

Ungen begynte i barnehagen igjen i går og «friheten» brukte jeg på å reise for å trene sammen med Hr. Bart. Det gikk trått. Verden begynte gradvis og gå fortere, men egentlig var det nok jeg som gikk saktere. Eller hode fungerte i «slow motion» som gjorde at verden tilsynelatende så ut til å fare forbi i høy hastighet. Dette er svært ubehagelig og jeg får ikke med meg stort av det som skjer rundt meg. Det får meg til å føle meg hjernedød! Etter en dårlig innsats på trening kjører vi hjemover og hode fylte seg med en gjennforening av gamle kjenninger.

«Vi er tilbake!», var det en som sa. «Har du savnet oss?»

Jeg vet ikke helt hvem som sa det, men det hørtes ut som ei jente.

«Hvem er «vi»?», tenkte jeg.

«Har du glemt oss allerede? hører jeg etterfulgt av et sukk fra flere kanter. «Ferien er over nå! Vi er tilbake, er det ikke flott??»

Jeg syntes ikke det var flott. Hode mitt ble tungt og klarte ikke å ta inn så mange inntrykk utenifra fra det virkelige virkelige. Men jeg hørte Hr. Bart si:

«Går det bra med deg?»

«Ja», svarte jeg. «Men Ferien er visst over».

Og det er akkurat det den er. I ferien har jeg gjemt meg fra hele mitt indre kaos til fordel for mamma-rollen. Det har vært helt herlig og ikke minst nødvendig, men det kommer med en pris. Påkjenningen når ferien er over blir større og alt det tapte virker som skal hente seg inn igjen. Kaoset legger seg som en mørk sky over meg med fare for torden! Jeg hadde håpet å få forberedet meg til studiestart, men istedenfor ser det ut til at jeg heller bør få kontroll over skyen slik at ikke det begynner å tordne når hverdagen krever skyfri himmel for å klare å gjennomføre den.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s