Musikk-mannen!

Dette innlegget er til ære for en helt vidunderlig mann. Mannen som sakte men sikkert lærer meg å skape musikk. Mannen som like tolmodig venter på meg de gangene jeg tror jeg ikke kan og får til. Mannen som aldri ser ut til å gi meg opp! Nemlig Musikk-Mannen! Denne mannen står i kontrast med alt det negative, det kan umulig finnes noe vondt i denne sjelen. Han sier så mye klokt og det aller viktigste er: han gir meg ikke opp. Til tross for all min fravær og tilbakesteg, venter han like tolmodig på meg. Tidligere har han forsøkt å få meg til å spille i orkesteret, men jeg har ikke hatt indre samarbeid nok til å klare det. I går ble jeg spurt av en annen musikker om det samme, men da sto Musikk-Mannen opp for meg og sa:

Du må ikke presse henne! Hun må ta det i sitt tempo, men en dag skal du se at hun blir med!

I det han sier dette, ser han på meg og smiler som bare engler kan smile! Det har vært stunder da tvilen har vært sterk om denne mannen i det hele tatt eksisterer eller om han bare lever i min verden. Fru Grå har hele veien vært bestemt på at han er virkelig og jeg innser til stadighet at hun har rett. Han er like virkelig som Fru Grå selv og faktisk er han av samme type som henne! Noe som minner meg på at han er virkelig er en tekstmelding han sendte til meg for flere måneder siden. Da jeg måtte avlyse avtalen vår for sikkert tiende gang på grunn av mitt indre kaos. Det gjør noe med meg, når jeg må avlyse musikkavtalene mine! Det føles som om det tar vekk en bit av identiteten min for hver gang. Musikk-Mannen vet alltid å si de riktige tingene og det rører meg enormt! For det er svært få som forstår at alt jeg trenger er tid. Meldingen jeg har spart på går slik:

Hei! Ikke føl deg skyldig på grunn av at du ikke kan komme. Jeg vet godt at du skulle komme hvis du kunne, ikke stress i det hele tatt. Da kommer du når du føler at du kan. Det gjør ikke noe for meg siden jeg vet at du har det vanskelig av og til. Ta den tid du trenger og jeg venter på deg.

Ikke noe masing, ikke noen fordommer eller utolmodighet. Uten noen form for kunnskap om min «lidelse», vet han alikevell nøyaktig hva han skal si og han mener hvert eneste ord! Han er rett og slett bare tværs igjennom god! Så TUSEN TAKK til deg, min kjære Musikk-Mann! Du betyr så mye for meg!

Music-Tree

6 kommentarer om “Musikk-mannen!

  1. Heldig du som har en musikkmann som forstår hva dette handler om. Har selv en pause i den daglige spillingen, har spilt et langt liv. Det kommer nok tider igjen.

    • Ja, jeg klarer ikke alltid å skjønne hvorfor jeg er så heldig å ha slike mennesker i livet mitt! 🙂 Musikk betyr så mye og det er et av mine største nederlag å måtte gi slipp på. Men Musikk-mannen gjør det mulig for meg å pause og kommetilbake uten at jeg føler skam og som en uverdig musikker… 🙂

      Jeg håper musikken kommer tilbake til deg igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s