Fra Superhelt til reddhare.

I går ettermiddag tok jeg meg en tur i skogen. For å finne svar etter Oda sin opptreden hos Fru Grå. Adam dukket opp underveis og gikk sammen med meg. Han hadde svar og som Oda ser han på meg som en slags superhelt som skal redde hele Barteskogens befolkning fra en mørk tilværelse. Den brutale sannheten er at Barteskogen er full av traumeminner, kamuflert i skikkelser, gjenstander og hendelser. Og at det bare er jeg som kan tolke og løse gåtene for å slippe «befolkningen» fri.. Det hele ble veldig tydelig og klart for meg!

«Det er rart hvordan vi mennesker er skapt med en fantastisk hjerne, nervesystem og overlevelsesevne!» (Fru Grå)

På toppen av turen følte jeg en god atmosfære. Adam satte seg ved siden av meg og veiledet tankene mine på rett spor. Igjen så jeg alt så tydelig! Jeg hadde bare lyst til å bli der oppe med han for å redde «verden vår». Jeg satte meg ned på en plass jeg mente at jeg kunne bosette meg. Jeg var tross alt i Barteskogen med en hensikt. Å redde befolkningen fra en sikker død! En sms fra min mann fikk meg til å innse at jeg burde komme ned igjen. Jeg hadde vært borte en god stund lengre enn den turen vanligvis tar å gå. «Men jeg vil være her med deg» sa jeg til Adam og ville seriøst ikke gå derifra. «Men du vet, alle Superhelter lever et vanlig liv i hverdagen! Og du, du er mamma, kone og student utenom dette. Det er en rolle du må ha».

Kloke ord fikk meg til å begynne å bevege beina igjen. Dette var i går. I dag tør jeg ikke gå ut. Redd for hva som hender om jeg gjør. Jeg burde vært på butikken og handlet, men hva om jeg plutselig får et innfall som Superhelt! Hva om Barteskogen vekkes til liv mellom hyllene. Hva om jeg ikke klarer å skille Her og nå fra der og da? Sukk.. Best å holde seg inne i dag.

Frelseren_0
«Superhelten over Barteskogen» (Tegnet av Oda (tror jeg)).

7 kommentarer om “Fra Superhelt til reddhare.

  1. Det er utrolig hvor mange svar man kan få på slike reiser, noen ganger svar som er så vonde og skremmende ❤ Du er kjempe tøff synes jeg, et forbilde for meg, så du er en fin superhelt 🙂 ❤ Sterk tegning ut i fra teksten og at det er en tegning til en del av deg. God klem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s