På flyttefot til Barteskogen

«Kom deg vekk NÅ!» Lød det fra innsiden. Jeg oppfattet ikke hvem det var, men det hørtes ut som han mente alvor. Fredriksen kom plutselig og sa det samme.

«Kom deg vekk!!»

Så da gjorde jeg det. Fredriksen gikk bak meg og sørget for at jeg gikk riktig vei. «Mot Barteskogen», beordret han. Adam hvisket meg i øret at han ventet på meg ved bålplassen. Okei, så jeg gikk inn i skogen i håp om å få til det samarbeidet alle maser sånn om.

Etter en time var jeg vell framme. Der satt Adam og Fredriksen. De smilte begge to og jeg ble fylt med en tilfredstillende ro.

«Her skal jeg bo!» Sa jeg til Adam som begynte å smile enda bredere.

«Ja, det skal du! Endelig!»

Til min store overraskelse dukket Larven opp! Han var ikke like blid som de to andre deltakerne, men han forsto at slik måtte det være. Han skrøyt fælt av sine speiderkunnskaper og ville vise oss hvordan man lagde et skikkelig bål! Derfor gikk han for å finne brukbar ved. Fredriksen og Adam dro med han for å hjelpe og ba meg om å vente. Jeg satte meg ned under et tre og tenkte på hvor fantastisk det hele var og skulle bli! Tiden sto stille, samtidig som den fløy avgårde på et vis. Sakte men sikkert tenkte jeg over hvor mørkt det plutselig ble og jeg ble usikker på hvor lenge de andre hadde vært borte. Jeg kom fram til at det måtte ha vært en stund, for det var da fortsatt lyst da de dro? Jeg sendte derfor en melding til Larven som svarte helt ulogisk. Gradvis gikk det opp for meg at det hele bare var skapt av mitt eget hode. Så der satt jeg alene igjen i det kalde mørket. Jeg var ikke lengre i Barteskogen og nå ville jeg hjem.

Iskald og redd begynte jeg å gå nedover igjen. Herr. Bart kom meg imøte som hadde sporet opp telefonen min og funnet ut hvor jeg var. Han åpnet armene sine og holdt rundt meg slik bare han kan gjøre og jeg kunne føle på hele meg at jeg nå var hjemme.

12241085_185370915139691_3788986219165876420_o
Solnedgang i Barteskogen

2 kommentarer om “På flyttefot til Barteskogen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s