Til Overlegen. Som ikke er overlegen.

Dette er et nødbluss rettet mot deg. I et siste håp om at noen skal se. Jeg tror at jeg vet at du leser dette. Og jeg ber deg ikke om å kaste alt du har i hendene for å ta meg imot. Jeg har bare en beskjed som jeg ønsker å gi til deg direkte, for jeg stoler ikke på andre i skrivende stund. Tankene om at ingenting fungerer uten deg, begynner å bli reelle og et faktum.

Sikkerhetsnettet har fått flere hull og det har ingen sjans til å holde meg trygg mer. Av flere grunner. Dette er ingen anklage mot noen, for jeg vet at jeg er en vanskelig pasientgruppe. Og jeg vet at jeg er utstyrt med et overutviklet forsvarssystem. I teorien. I praksis kjennes utryggheten altfor reell til at jeg tør annet enn å unngå.

«Det er bare å ringe» sier noen. Men nei. Jeg har ikke gjort annet enn å ringe de siste ukene, men utfallet ender alltid dårlig. For meg. Og igjen vil jeg påpeke at det er hos meg, feilen ligger.

Bjørnen er ikke inne i bilde og avtaler som ble gjort, ble glemt og satt på vent til du er tilbake. Det er den tryggeste løsningen. Jeg ønsker heller ikke å komme til neste avtalte innleggelse. På grunn av uforutsigbarhet og utrygghet på avdelingen (sett igjennom mine øyne). Jeg vet at jeg kan stole på deg, så derfor ber jeg deg, så pent jeg bare kan, om å ringe meg når du har anledning. Ikke før du er tilbake der du virkelig hører hjemme, på Gjøkeredet naturligvis. Jeg vet at du har perm og at du ikke er død. Jeg vet at du returnerer. Fram til da, er jeg alene. Men det er greit. Jeg overlever alt og har min strategi også denne gang. Som du lovte å hverken dø eller bli borte, lover jeg å holde meg i live. For innerst inne tror jeg at livet mitt aldri egentlig står på spill. Jeg er en overlever og er programert til å overleve.

Takk for alt, for nå. Du er høyt savnet!!

Hilsen Ida m/fler.

2 kommentarer om “Til Overlegen. Som ikke er overlegen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s