Flink pike

En stemme forteller meg at hun er sliten og skriker etter en varme ifra englene i hvitt! Hun er utmattet og vil legge seg ned, glemme og skjelve av frykt.

«Om de bare kunne se meg! Om det bare var i et lite sekund!»

Det tok ikke lang tid før Hr. Fredriksen grep inn med et alvordsord:

«Du har to valg! Enten står du i det og gjennomfører eller så er du nødt til å evakuere!»

30 minutter tidligere hadde jeg kjent tåka komme sigende. Den gjorde meg svimmel og jeg måtte sette meg ned. Omringet av helsepersonell, fikk Frida til å lengte etter omsorgen hun er på evig jakt etter. I frykt for å gå meg vill i tåka satte jeg meg for meg selv inne på et kontor. Der hørte jeg på Fridas desperate rop etter oppmerksomhet, samtidig som Fredriksen dro i motsatt side og kjempet for å holde meg oppe. Jeg satt og ventet på å finne ut hvem av de to som skulle vinne. Mens jeg ventet forsøkte jeg å snakke innover i meg selv for å prøve å forstå. Prøve å få dem til å forstå. At jeg er en student på jobb med et stort ansvar, at jeg ikke kan gå ut der med de to som river i meg fra hver sin kant. Det fikk tåke til å bli tykkere og jeg innså at jeg måtte holde med Fredriksen denne gangen. På tide å evakuere!

For hvert steg jeg tok vekk fra avdelingen, ned trappene og mot garderoben, hørte jeg den enorme skuffelsen fra Frida. Nok en gang ble hun ikke sett, uansett hva jeg prøvde å forklare, ble det ikke riktig. Det er ingenting i verden jeg kan gjøre for å tilfredstille henne som hun vil. Det er jeg overbevist om! Fru Grå er uenig, og erfaring viser at hun alltid har rett til slutt…

6 kommentarer om “Flink pike

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s